afrensnings produkter

dry ice

Tøris

Overfladeforurenende stoffer løsnes af kraften fra frosne kuldioxidpartikler, der rammer med høj hastighed, og ved let krympning på grund af frysning. Tørisen sublimerer og efterlader ingen rester. Tøris er et relativt blødt materiale, så det er mindre ødelæggende for det underliggende materiale end sandblæsning.

Garnet

Garnet er et slibende mineral, der bruges på samme måde som silica sand. Det er et dyrere materiale, men hvis det bruges korrekt er effektiviteten og kvaliteten ligeså god, og endda med den fordel at behandlingen udvikler mindre støv og samtidig ikke udgør en helbredsrisiko ved indånding af støvet under behandlingen.

 

Lava

Lava

Lava er et naturligt mineral, der stammer fra vulkansk aske. Det er et let, blødt slibemiddel, der bruges til en lang række anvendelser. Lava kan blandt andet bruges til rensning af facader på bygninger med skrøbelig facade.

main_img02

Soda

Sodablæsning er en mild form for slibning, hvori natriumbicarbonatpartikler sprænges mod en overflade ved hjælp af trykluft. Det har en meget mildere slibende virkning end sandblæsning. 
Sodablasting kan bruges til rengøring af træ, biler, bådskrog, murværk og fødevareudstyr. 

glas

Glas

Glasblæsning bruges til at fjerne overfladeaflejringer ved at påføre fine glasperler ved et højt tryk uden at beskadige overfladen. Det bruges til at rengøre calciumaflejringer fra poolfliser eller andre overflader. Det bruges også til at fjerne maling på biler, der skal omlakeres.

Water Jetting

Højtryk vand

Ultra højtryksrensning bruges som en alternativ sandblæsning, og kan være medvirkende til at fjerne beton og maling. Derudover sker ikke en yderligere ruhed på overflader, som du benytter højtryksrensningen på, hvilket er endnu en fordel du tilegner dig selv ved at benytte højtryksrensning – overfladerne efterlades afrenset og med den samme ruhed som før afrensningen.